BØGER

Kan købes hos alle boghandlere

Køb bogen i din boghandel


10 mænd, der er vant til at vinde Michelinstjerner, tv-priser, verdensmesterskaber, hæder og ære, fortæller om deres kollaps, deres største personlige krise, og hvordan de fik vendt nedturen til livslyst. For selvom udsigten fra kulkælderen var nærmest sort og uoverskuelig, så var der nogen eller noget, der gjorde, at de fandt nøglen til livet igen.

 

Claus Elgaard, der selv har stået i lort til halsen og fundet en vej videre, taler med ni andre mænd om de vendepunkter, der har været afgørende for dem. Vendepunkter, der gjorde, at derouten ikke fortsatte og blev slutningen på livet, men i stedet gav plads til forandring og gradvist fik dem tilbage på sporet af et liv med nye perspektiver og en anderledes mental styrke.

 

 


Med disse åbne og ærlige fortællinger fra mænd, danskerne kender fra både deres storhed og fald, får læseren et sjældent, ærligt indblik i deres mest sårbare øjeblikke, hvor alt styrter sammen, men også i det, der giver dem håb og styrke til at rejse sig igen.
10 mænd, der tør sætte ord på.


Vi kan alle sammen kollapse af forskellige årsager. De medvirkende i bogen kollapser på grund af:

Anklager, dom, skilsmisse, ADHD, PTSD, fyring, ulykke,

forventningspres, angst og for meget på tallerkenen.

Bøger af andre inspirerende forfattere

Bogen 'Kend din urt' er en guide i naturmedicin.
Bogen 'Naturpynt dit hjem' inspirerer til at få det bedste ud af naturens gratis gaver: Blomster, grene, kogler, mos og blade.
Der er kun en håndfuld tilbage. Kan kun bestilles direkte fra forlaget (okt. 2022).
Rikke Goerlich er ekspert i urter og virkning af naturens medicin
Blomsterbinder Renate Rosenmeier er eminent til at få meget ud af lidt. Tag på opdagelse med hende i naturen og lav smukke dekorationer.
Theresa Jessing lavr julehygge på Kastaniegaarden.

Lige uden for døren gror naturens medicin. Brug den.

Rikke Goerlich, der uddanner phytoterapeuter på Urteskolen, har lavet en bog til alle kvinder, der ønsker at gøre noget ved og forstå årsagen til overgangsalder, menstruationsproblemer, stress, PMS, PCOS, hovedpine, blærebetændelse, infektioner, ømme bryster og alle de andre hyppige kvindeskavanker.

Brug de helbredende urter, vi er omgivet af.
Bogen ser på myter og videnskab, der er brugbare opskrifter, en guide til de væsentlige vitaminer og mineraler, anvisning til udrensning af hormonforstyrrende stoffer og en række gode kilder til de vigtige antioxidanter. 256 sider. 

www.urteskolen.com

Tag med på opdagelse i naturen i alle fire årstider, tag det bedste med hjem og lav de skønneste kreationer.
Det oser med inspiration til os alle sammen i den erfarne blomsterbinder Renate Rosenmeiers bog. Slip fantasien løs og skab dine egne dekorationer af naturens materialer. Det er enkelt, og alle kan være med. Lad naturens rå romantik skabe sanselighed i dit hjem - helt gratis. 

Renate Rosenmeier har været i praktik hos Tage Andersen og har i mange år arbejdet som kreativ stylist og skribent for forskellige magasiner bl.a. Isabellas og Havenyt, og hun deler stort ud af sin passion i bogen. 216 sider.

www.natursans.dk

www.instagram.com/natursans_dk

OBS! Bogen er udsolgt i alle butikker! Der er enkelte eksemplarer på forlagets eget lager.
Gør december til den varmeste måned på året med de hyggeligste juleideer.

Theresa Maria Jessing giver en personlig fortælling om familiens julemåned. Hver dag fra 1.-24. december er der skønne historier og ideer til forskellige aktiviteter, du kan lave i relation til julen: Ingefærkager præget med bunden af et krystalglas, syning af nisser og hjemmestrikkede nissehuer, kælketure med madpakker og hyggelige overraskelser, visitter og kagebyt, anderledes indpakning af gaver, til og fra kort osv.

Kastaniegaardens julebog har i alt 49 inspirerende ting og aktiviteter, du kan lave i løbet af vinteren, og som alt sammen bidrager til masser af nærvær og fællesskab. Theresa inviterer med ord, fotos og skønne illustrationer indenfor på Kastaniegaarden. 224 sider. www.instagram.com/kastaniegaarden                                       UDSOLGT

Chok Release metoden er en mild og direkte vej til at spotte og slippe gamle chok og traumer, så du kan leve frit igen.
Nadia Ferhat står bag Chok Release metoden, der er en mild og direkte vej til at blive frigjort af gamle chok og traumer.

Ny udgivelse i 2024 med arbejdstitlen:

På eventyr i Danmark med naturfotografen

I 2024 udkommer denne:


Hemmeligheden bag nervesystemet

Glæd dig til denne bog...! 


Du er ikke det, du har oplevet. Du er fuld af livskraft!
Men uforløste oplevelser hænger fast i nervesystemet og spænder ben for vores evne til at leve et frit liv. Når vi har et roligt nervesystem, så er vi fulde af livskraft. Når der er uro i nervesystemet, bliver vores mentale tilstand udfordret.

 

Med denne bog bliver du klogere på, hvordan et uroligt nervesystem påvirker hele din hverdag og din måde at leve dit liv på. Du får indsigt i, hvordan du kan spotte de sanser, der fastholder uroen – og du bliver klogere på, hvordan du kan skabe ro i nervesystemet og begynde at leve et liv, der er tættere på den, du i virkeligheden er.

 

Du skal ikke genopleve et traume for at slippe af med det. Du skal kun dyppe tåen i det chok eller traume, du har. Det er nok til at finde ind til de sanser, der tricker din krybdyrhjerne og skaber alarmerende uro i dit nervesystem.

Bogen er både til inspiration for dig, der bærer på noget uforløst, som påvirker din hverdag, og den er skrevet som supplement til etablerede behandlere, der savner en mere enkel tilgang til forløsning af klienters chok og traumer – uanset om de er forårsaget af krig, overgreb, trusler, ulykker eller andet, hvor klienten har følt sig truet på sin eksistens.


Forventet udgivelse i sommer 2024.                                    

www.nadiaferhat.com

www.instagram.com/nadiaferhat