BØGER

Inspirerende forfattere

Lige uden for døren gror naturens medicin. Brug den.

Rikke Goerlich, der uddanner phytoterapeuter på Urteskolen, har lavet en bog til alle kvinder, der ønsker at gøre noget ved og forstå årsagen til overgangsalder, menstruationsproblemer, stress, PMS, PCOS, hovedpine, blærebetændelse, infektioner, ømme bryster og alle de andre hyppige kvindeskavanker.

Brug de helbredende urter, vi er omgivet af.
Bogen ser på myter og videnskab, der er brugbare opskrifter, en guide til de væsentlige vitaminer og mineraler, anvisning til udrensning af hormonforstyrrende stoffer og en række gode kilder til de vigtige antioxidanter. 256 sider. 

www.urteskolen.com

Tag med på opdagelse i naturen i alle fire årstider, tag det bedste med hjem og lav de skønneste kreationer.
Det oser med inspiration til os alle sammen i den erfarne blomsterbinder Renate Rosenmeiers bog. Slip fantasien løs og skab dine egne dekorationer af naturens materialer. Det er enkelt, og alle kan være med. Lad naturens rå romantik skabe sanselighed i dit hjem - helt gratis. 

Renate Rosenmeier har været i praktik hos Tage Andersen og har i mange år arbejdet som kreativ stylist og skribent for forskellige magasiner bl.a. Isabellas og Havenyt, og hun deler stort ud af sin passion i bogen. 216 sider.

www.natursans.dk

www.instagram.com/natursans_dk

Gør december til den varmeste måned på året med de hyggeligste juleideer.

Theresa Maria Jessing giver en personlig fortælling om familiens julemåned. Hver dag fra 1.-24. december er der skønne historier og ideer til forskellige aktiviteter, du kan lave i relation til julen:

Ingefærkager præget med bunden af et krystalglas, syning af nisser og hjemmestrikkede nissehuer, kælketure med madpakker og hyggelige overraskelser, visitter og kagebyt, anderledes indpakning af gaver, til og fra kort osv.

Kastaniegaardens julebog har i alt 49 inspirerende ting og aktiviteter, du kan lave i løbet af vinteren, og som alt sammen bidrager til masser af nærvær og fællesskab. Theresa inviterer med ord, fotos og skønne illustrationer indenfor

på Kastaniegaarden. 224 sider.

www.instagram.com/kastaniegaarden

Find din URKRAFT!

Glæd dig til denne bog...! 


Er du fastlåst i din hverdag og forhindret i at leve livet fuldt ud? 

Så kan denne bog få dig tilbage på sporet.

Du får indsigt i, hvordan du genvinder din livskraft efter at have være fastlåst i en situation eller en hændelse.

Gennem mere end 20 år har Nadia Ferhat arbejdet som terapeut med kompetenceudvikling, karriererådgivning, undervisning af kommende psykoterapeuter, fungeret som supervisor og været censor ved Psykoterapeut-uddannelsen.

Nadia Ferhat er uddannet Essentiel Integrativ Psykoterapeut og har udviklet behandlingsmetoden Chok Release.

Det er en let håndgribelig metode for mennesker med angst, depression, PTSD, fødselstraumer, fobier og stress.

Nadia Ferhats ambition er at hjælpe så mange mennesker som muligt til at evne at udnytte deres fulde potentiale - og derfor deler hun ud af sin metode i denne bog.

Forventet udgivelse i efteråret 2022.                                    

www.nadiaferhat.com

www.instagram.com/nadiaferhat