Foredrag organisationer med Claus Elgaard KOLLAPS

FOREDRAG TIL FX ORGANISATIONER MED CLAUS ELGAARD

- for folk, der vil inspireres til at rejse sig igen


KOLLAPS

Hvordan kommer man videre fra livets værste nedture? 

Og hvordan tager man ejerskab på sit eget liv?


Claus Elgaard har netop skrevet bogen KOLLAPS. Han taler med ni andre kendte danske mænd, der fortæller om deres alvorlige og livstruende nedtur – og om deres kamp for at vinde livet og tilværelsen tilbage.

Bogen udkom 25. oktober 2023 og foredraget tager udgangspunkt i bogens indhold.


Claus Elgaard har tidligere udgivet bogen ’Med livet som indsats’, der lå nr. 1 på bestsellerlisten, hvor han fortæller sin egen historie om selvmordstanker, ludomani og en selvdestruktiv tilgang til livet. Det er med baggrund i den virkelighed, at Claus Elgaard har fået adgang til en række højt profilerede mænd, der modigt og ærligt fortæller deres egen historie i samtaler med den tidligere TV 2-vært i bogen KOLLAPS. 

Det er dramatiske fortællinger, der både indeholder visdom, humor og livsglæde på trods af situationens alvor.


Blandt de medvirkende i bogen er Manu Sareen, tidligere kirkeminister.

”Jeg må nok indrømme, at lige præcis skammen er nok den følelse, som jeg er flygtet mest fra.” Manu Sareen.


Jes Dorph-Petersen, der gik fra at være folkekær Mr. News til kontroversiel ’Me too-person’ er også en del afKOLLAPS bogen, der danner baggrund for foredraget.

”Jeg kan bruge samtalerne med præsten til en masse. Ikke mindst at få mit hoved ud af min egen røv.” Jes Dorph-Petersen.


Også provo-kunstneren, Marco Evaristti, (guldfisken og blenderen) fortæller om sin alvorlige deroute med ærligeberetninger, der aldrig er hørt før.

”Jeg kunne hverken se eller mærke mig selv, fordi jeg var så påvirket af stoffer og alkohol.” Marco Evaristti.


Det skabte store overskrifter, da landsholdsspilleren og europamesteren Lars Elstrup pludselig var medlem af ensekt udenfor Odense. Lars Elstrups historie er noget anderledes, end den er blevet fremlagt i store dele af pressen.

”Jeg føler mig ikke svigtet, men jeg måtte selv tage affære for at komme videre, og det gjorde jeg med min tro.” Lars Elstrup. 


I bogen fortæller Claus Elgaard også sin egen oplevelse af at være på bunden og finde vej tilbage igen.


Foredraget er en fortælling om, at selv de stærkeste kan blive ramt. Tilhørerne vil gå derfra med inspiration til,hvordan man kommer videre og tager ejerskab på sit eget liv. Og selvom emnet er voldsomt, bliver foredragetfortalt i dur og ikke i mol, for det er historier, der alle ender godt. 


Claus Elgaard har de seneste 15 år holdt hundredvis af foredrag over alt i Danmark både hos de største virksomheder og koncerner til små medborgerhuse og foreninger.


Uanset hvem I er, så har vi lavet en alternativ pris til jer, fordi bogens inspirerende fortællinger skal ud til så mange som muligt.


---------- --------- ---------


PRIS: Køb af min. 50 KOLLAPS bøger a 249 kroner.

(12.450 kr. / 9960 ex moms) + transport og evt. overnatning til Claus Elgaard.


VARIGHED: 90 min. 


BOOKING: Rikke Hedman, Klynggaard Forlag, info@klynggaard.dk