Naturpynt dit hjem af Renate Rosenmeier

Ny kreativ bog

 

Hun har netop skiftet livet i strandvejsvillaen i Vedbæk ud med en abildgård på Tåsinge. Begge steder byder på en natur, der drager den erfarne blomsterbinder Renate Rosenmeier, og inspirationen til os andre oser ud af hende i debutbogen Naturpynt dit hjem.

 

Bogen handler om at gå på opdagelse i naturen i alle fire årstider, tage det bedste med hjem og lave de skønneste kreationer. Alle kan være med, når Renate Rosenmeier byder på rå romantik, der skaber sanselighed i ethvert hjem. Hendes kreationer inspirerer til, at vi slipper fantasien løs og skaber vores egne særprægede dekorationer. Hendes passion for naturens detaljerigdom smitter. Bogen er indbydende og lækker, hard cover i A4 størrelse og spækket med smukke billeder og kreationer, alle kan lave.

 

Renate Rosenmeier har været i praktik hos Tage Andersen og har i mange år arbejdet som kreativ stylist og skribent for forskellige magasiner bl.a. Isabellas og Havenyt. Mange af hendes artikler er trykt i flere lande. Hun har haft egen blomsterbutik, holder jævnligt kurser i blomsterbinderi og fungerer som mentor for andre selvstændige. Naturens skatte sætter hendes hjerne på kreativt arbejde, og hun brænder for at inspirere andre med sine kreationer. Følg hende på Instagram @renaterosenmeier eller se mere på www.natursans.dk.

 

 

 

Layout: Charlotte W. Brixen

 

Fotograf: Sarah Rosenmeier

 

Format: 22 x 28 cm hardcover

 

Udkommet: 12. marts 2016

 

Vejledende udsalgspris: 299 DKK inkl. moms

 

Udgiver: Klynggaard Forlag, info@klynggaard.dk

 

Salg: Din boghandel samt DBK