Lever du det liv, du drømmer om

- eller lever du bare?

 

Forlagets vision er at udgive bøger, der inspirerer til et bedre liv, hvor fællesskab, mening og balance er centrale værdier.

 

De fleste mennesker har mulighed for at tage fat om roden på eget liv og få lidt mere ud af det, men det kræver, at vi tager et valg.

Bøgerne fra Klynggaard Forlag kan forhåbentligt inspirere dig til at indrette dit liv på netop den måde, der giver bedst mening for dig!

 

Forlagets stifter, Rikke Hedman, har i 10 år arbejdet med at inspirere danskerne via programmer i DR. Er blandt andet opfinder af programmet Bonderøven. Hun har været forstander på og udviklet basen for det nuværende Sostrup Slot & Kloster, og hun arbejder nu som kommunikations- og formidlingschef på VejleMuseerne. Som bibeskæftigelse har hun siden 2014 haft det lille forlag, Klynggaard, hvor hun spotter gode forfattere, der kan smitte og inspirere med deres begejstring og indsigt.

 

De tre store 'coffee table' bøger fra forlaget er skrevet af vidunderlige personligheder, du møder i bøgerne: Theresa Maria Jessing, Rikke Goerlich og Renate Rosenmeier, der på hver sit felt kan inspirere os alle sammen.

 

Et eventyrligt lærende univers med verdens mindste bedste ven, bogormen Kalle Comma, formidler historisk viden til de 7-11-årige. Læs mere her: www.kallecomma.com

 

 

Rigtig god læselyst.

 

 

 

Rikke Hedman